Monday, June 15, 2009

PENGAKUAN BERANI MATI!

http://missrxz.blogspot.com/2009/04/pengakuan-eksklusif-dari-kekasih-lama.html
http://harubiru75.blogspot.com/2009/04/pengakuan-berani-mati-nabil-raja-lawak.html


Sepetang di sebuah pejabat..
"isk.. macam apa syak aku tengok bah. sejak aku dengar pengakuan dia tuh, ndak suda aku minat dengan dia. apa..dia ingat dia tu bukan Islam ka? selamba jak bercakap begitu. malas suda aku tengok lawaknya. ndak suda aku minat dia."

Aik..napa pulak brader ni marah2? kesian NABIL...

Seorang artis yang sedang melonjak naik dengan graf yang sangat cerun. Lahir dari satu program realiti Astro "RAJA LAWAK". lawaknya seperti tidak pernah kering dan sering menjadi perhatian ramai termasuk member2 aku. mentang2 lah aku suka download video, ada kah patut diorang suruh aku download video Nabil..

Baru2 ni, dalam satu program yang aku sendiri tidak pasti anugerah apa..beliau mendapat banyak anugerah. seorang artis yang mendapat anugerah..tentulah akan merasa gembira kan..
ya!! gembira sehingga memeluk anak pompuan orang!.



bila ditanya..

"Saya peluk dia secara spontan, jadi saya tak menyesal sebab itu merupakan cara saya meluahkan perasaan gembira.Lagipun, dia merupakan tempat untuk saya meluahkan perasaan, semasa saya susah dan senang."

Tapi Nabil masih bagus apabila meminta maaf akibat perbuatannya itu. Mungkin Nabil sedar yang perbuatan itu tidak boleh diterima oleh orang ramai. Siap mengaku nak jadikan Irma isteri lagi.~ayat ni aku kopi

"Saya minta maaf kalau apa yang orang nampak itu melampaui batas dan terpeluk di tempat yang salah. Selepas ini, saya tidak akan buat lagi, sehinggalah dia menjadi isteri saya."

Tambah “bagus” bila Nabil membuat pengakuan ikhlas pengakuan ikhlas memegang tangan dan bahu Irma Hasmie semasa berdating di shopping kompleks.~pun bukan ayat aku~

"Orang pernah cakap meluat tengok saya peluk Irma kat Shopping Complex tetapi saya tak pernah buat pun. Saya hanya pernah pegang tangan dan bahunya,"

Pendapat kami? Lu pikirlah sendiri. Apa pulak pendapat anda dengan pengakuan berani mati Nabil ini?

1) Dia dah mengaku salah..salah apa? salah tempat. jadi, len kali nak peluk kat mana?

2) tak mengaku peluk di shopping kompleks. hanya pegang tangan dan bahu. jadi, itu boleh?


Itu masalah Nabil..sekarang kita semua bagaimana?

bila Nabil peluk awek di luar lakonan, semua bising..

tapi, dalam lakonan macam mana?..best pulak. nangis-nangis lagi.





aku bukan nak kata tindakan Nabil tu betul pulak. dah memang semua salah.tapi bila perkara ni dah berlaku, baru lah semua heboh. takut-takut satu hari nanti dunia hiburan malaysia akan mewarisi aksi-aksi panas artis2 holi dan boli kayu(wood)...

dah lah..lu pikir lah ramai-ramai.

~semoga kita mendapat manfaat..jangan pulak contohi!!~

3 Perbincangan:

nurinsani said...

salam..kamsar akak fhm apa yg nta sampaikan memang satu kebenaran dalam tulisan kamsar ni, kak tahu niat kamsar pun baik..cuma kak mau tegur ckit klu bleh edit dulu gambar2 yg sakit mata memandang tu biar x clear sgt..kak selaku perempuan pun malu melihat aksi gambar tu..dan kak yakin apatah lagi muslimin yg kebarangkaliannya lebih tinggi menjadi pengunjung blog kamsar..maaf ya kalu kak tersalah ckp,,sekadar berkongsi pendapat.wslm

Anonymous said...

salam..ana pun bersetuju dengan pendapat ukhti.keterangan nta sudah jelas dan boleh di fahami..sokongan gambar boleh disertakan cumanya perlulah bersesuaian..

lagenda pejuang islam said...

wlm..
huhu..betul gak..
tqvm untuk ingatan.!!
mmg cara ana rujuk blog org len dl sblm tulis dlm blog sendiri...
termasuklah gambar nih ana amek dr blog org len..

pasni ana akan lbh berhati2...
klu x pung, harap ada org akan trus ingatkan ana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kamsar bin Muhamad Bahron



Aku orang biasa.

Buat benda biasa.

Blog aku biasa-biasa.

Aku suka menulis tentang benda biasa.

Tapi aku akan jadi Lagenda!.

bah bah bah



Pra-Sekolah - Tiada

Sekolah Rendah Kebangsaan

Sekolah Menengah Kebangsaan - Sains Tulen

Kolej Matrikulasi - Sains Fizikal

Universiti - Kejuruteraan Mekanikal

KILANG - Maintenance



AHLAN WA SAHLAN


thelegend88


kepala otak kau!

ada soalan? ~i'm always by your side!!

"SUDUT KRITIK"

SUDUT INI MEMBERI PELUANG KEPADA PENGUNJUNG UNTUK MENGKRITIK BLOG INI SESUKA HATI MEREKA.. KALAU NAK YANG LEN, BAGI KAT BAWAH..

TIDAK BOLEH :

-BERKATA KESAT

-MEMUJI

-MENUDUH MENGKHINZIR BUTA

-MENGIKLAN

MENGAJARKAN ILMU ITU SEDEKAH

Kaunter Pukul

MUST SEE

Blog Unik

Kawan-kawan UTM

Rakan-rakan Lain

Followers

Template by KangNoval & Abdul Munir | blog Blogger Templates
HTML Free Code