Monday, November 1, 2010

LAMBAN



Apa itu LAMBAN?
LAMBAN = Lambaian Korban
So? sambutan hari raya haji la!

sapa buat?
Lamban ni anjuran MARSIS
ha? resolusi peserta IBJ lepas. diorang jadi AJK

Makluumat?
Tanggal : 16-18 Nov 2010
Tempat : Sudaru Beach Resort, Bachok Kelantan
Yuran (ni part yang aku x suka nih..) :
a) Peserta dari Lembah Klang -
RM 50 (kos bas pulang balik) + RM20 (yuran program-makanan dsb) = RM70
b) Peserta dari Kelantan dan kawasan terdekat - RM 20 sahaja
peserta dari UTM? datang lembah Klang dulu baru menyamar jadi budak sana..hehe

PENYERTAAN
1) Peserta dari KIST
sesiapa yang berminat boleh mngmbil borang dan membayar yuran RM20.00 sahaja kepada mohd lizam bin sulaiman (bob syariah) asmie bte amin (syariah) dan norjaisyah (psikologi). Untuk keterangan lnjut sila hubungi 0145282571.

2) Rombongan Lembah Klang
Sesiapa yang berminat untuk memenuhi bas seramai 40 orang sahaja. Terhad. Minta hubungi Hendri (0133006120) untuk pendaftaran dan bayaran sebanyak RM20 sebagai deposit penyertaan. Tarikh tutup memberi nama adalah pada 10 Nov 2010 (RABU)

aktiviti dirahsiakan! hahaha

link: http://family-marsis.blogspot.com/2010/10/pengumuman-tentang-lamban-2010.html

~walau di tanah mana anda pijak, walau udara mana anda hirup, walau perjuangan apa yang anda tegakkan, anda tidak dapat lari dari perkataan korban, terkorban, berkorban dan pengorbanan~kamsar,01.11.10,9.58pm

catatan:
1) biasanya raya haji ramai budak borneo ndak balik
2) biasanya ramai budak borneo mau pigi Kelantan
3) biasanya aku ndak biasa!

4 Perbincangan:

Khairunnisa said...

jadi...? BIASAKAN la... beee.. padahal final year suda.. round2 la sikit di sini

lagenda pejuang islam said...

bee..sini tu di mana? mcm la dia di kelantan. kalau setakat key ill, ndak payah la. jerak suda beraya di sana

Muhammad Hafiz said...

ba kenapa lamban...semacam benar bunyinya, kalau ditukar 'l' ke huruf lain, bahaya wo...

lagenda pejuang islam said...

hahaha..banyak lagi huruf lain. ana pun tergelak jugak time tgk idea dorang ni. tapi xpala..bagi can adik2 ni handle program. kami jadi peserta jak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kamsar bin Muhamad Bahron



Aku orang biasa.

Buat benda biasa.

Blog aku biasa-biasa.

Aku suka menulis tentang benda biasa.

Tapi aku akan jadi Lagenda!.

bah bah bah



Pra-Sekolah - Tiada

Sekolah Rendah Kebangsaan

Sekolah Menengah Kebangsaan - Sains Tulen

Kolej Matrikulasi - Sains Fizikal

Universiti - Kejuruteraan Mekanikal

KILANG - Maintenance



AHLAN WA SAHLAN


thelegend88


kepala otak kau!

ada soalan? ~i'm always by your side!!

"SUDUT KRITIK"

SUDUT INI MEMBERI PELUANG KEPADA PENGUNJUNG UNTUK MENGKRITIK BLOG INI SESUKA HATI MEREKA.. KALAU NAK YANG LEN, BAGI KAT BAWAH..

TIDAK BOLEH :

-BERKATA KESAT

-MEMUJI

-MENUDUH MENGKHINZIR BUTA

-MENGIKLAN

MENGAJARKAN ILMU ITU SEDEKAH

Kaunter Pukul

MUST SEE

Blog Unik

Kawan-kawan UTM

Rakan-rakan Lain

CAPAIAN

Followers

Template by KangNoval & Abdul Munir | blog Blogger Templates
HTML Free Code