Sunday, November 7, 2010

Ubat penenang untuk orang exam

salam alaik..
post ini pendek sahaja..
aku tahu semua sibuk menelan isi buku untuk dimuntahkan dalam exam nanti..
jadi, harap-harap post ni dapat membantu anda melepaskan ketegangan kepala hotak anda..

1) sebagai pembuka bicara, janganlah jadi orang yang "annoying"!!




2) untuk menjadi seorang ayah yang baik,...




3) rasanya budak ni adalah anak cikgu bahasa inggeris!





4) i know you are sleepy. but dont do this here!





5) berangan menjadi hebat?




6) iklan paling semmat pernah dijumpa




7) kehebatan polis india terserlah dari segi teknologi



PS: kalau anda belum gelak melihat video polis ni, bermakna anda tak perasan maksud tersirat. nak tahu, komen di bawah dan saya akan bagitahu..



~gerak kerja Islam nombor 1, akademik bukan nombor 2. tapi ia adalah gerak kerja Islam~
kamsar,7 november 2010, 10.51pm

catatan:
1) kalau anda gelak banyak dan lupa pelajaran, jangan salahkan saya
2) selamat maju jaya untuk ujian dunia ini
3) doakan saya!

10 Perbincangan:

Cahaya Kemudahanku~ said...

slm.. best2.. sume video tu bleh release tension.. erk.. tp xphm la video polis tu.. biasa je.. xlawak pn..

lagenda pejuang islam said...

haha..memang la tak lawak. sebab anda tak faham. cuba tengok betul2 mcm mana dia hack maklumat orang tu?
~hint: guna software apa?

Cahaya Kemudahanku~ said...

erk.. still xphm.. haha.. ssh la klo org yg buta IT ni.. xphm software2 ni.. adush..

lagenda pejuang islam said...

ok. bahek la..
dia hack guna window media player!
~boleh ka?

Cahaya Kemudahanku~ said...

owh.. ptot la mcm penah nmpak je window tu.. adush.. tah pape.. haha.. lawak2.. menipu btol..

lagenda pejuang islam said...

alaa..macam tak biasa pulak tengok cerita hindustan.

Cahaya Kemudahanku~ said...

hahaha.. sila perbetulkan statement itu.. xsume pmpn ske tgk hindustan ok.. haha..

lagenda pejuang islam said...

aik? mana statement saya mengatakan pompuan suka tgk?

Cahaya Kemudahanku~ said...

erk.. owh.. sy spatotnye menjawab persoalan itu.. ehm.. mmg xbiasa pn tgk hindustan.. xsuke pn.. haa... baru betul..

lagenda pejuang islam said...

hahaha..orait!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kamsar bin Muhamad Bahron



Aku orang biasa.

Buat benda biasa.

Blog aku biasa-biasa.

Aku suka menulis tentang benda biasa.

Tapi aku akan jadi Lagenda!.

bah bah bah



Pra-Sekolah - Tiada

Sekolah Rendah Kebangsaan

Sekolah Menengah Kebangsaan - Sains Tulen

Kolej Matrikulasi - Sains Fizikal

Universiti - Kejuruteraan Mekanikal

KILANG - Maintenance



AHLAN WA SAHLAN


thelegend88


kepala otak kau!

ada soalan? ~i'm always by your side!!

"SUDUT KRITIK"

SUDUT INI MEMBERI PELUANG KEPADA PENGUNJUNG UNTUK MENGKRITIK BLOG INI SESUKA HATI MEREKA.. KALAU NAK YANG LEN, BAGI KAT BAWAH..

TIDAK BOLEH :

-BERKATA KESAT

-MEMUJI

-MENUDUH MENGKHINZIR BUTA

-MENGIKLAN

MENGAJARKAN ILMU ITU SEDEKAH

Kaunter Pukul

MUST SEE

Blog Unik

Kawan-kawan UTM

Rakan-rakan Lain

CAPAIAN

Followers

Template by KangNoval & Abdul Munir | blog Blogger Templates
HTML Free Code