Sunday, November 21, 2010

Ujian untuk menguji tahap kebodohan manusia


salam alaik..
"ujian adalah untuk menguji tahap kebodohan manusia"~Hafizul Hilmi
mungkin ada orang bilang lambat bah sudah ni untuk ucap selamat menempuh peperiksaan.
tapi aku akan bilang aku punya exam baru mau start!. bah bah bah

tahun 4 adalah tahun yang seksa bilang orang.
banyak projek
banyak kerja rumah
tapi waktu final 2 paper jak. kah kah kah

keadaaan ni aku suka sebab tahun 4 ni adalah tahun untuk kami semua (budak mekanikal) mempraktikkan apa yang kami sudah belajar.

study hard and smart
last minute bukan masalah. i like it!
bah bah bah

jadi,
kehadapan kepada sesiapa juak, selamat exam!
semoga sem ini lebih baik dari sem lepas
tapi tak sebaik sem depan.
target yang tertinggi dan engkau akan dapat yang tertinggi
4.00 dalam tangan!
jangan tertekan
berdoa
dll


catatan:
1) aku akan off selama beberapa hari.
2) yang tidak off adalah email sahaja
3) kecuali facebook pada waktu PTS keluarkan kuiz teka judul buku
4) cara menghubungi aku? orang yang terdekat dengan aku. tapi rasanya xda jugak orang mau cari aku bah. bukannya harapan.
5) ALL THE BEST!


mata yang penuh pengharapan.

8 Perbincangan:

Khairunnisa said...

catatan:

4. Memang bukan harapan pun.

Salam imtihan!

Khairul said...

salam..
bah kamsar..
suke ati yer kamoo...
2 paper je..
papepon.good luck.
slmt dpt 4.00!!!

lagenda pejuang islam said...

khairul sahaja:
tengkiu mantan presiden PMI!
bangganya aku.
1 A lagi dicari untuk 4.00. sabar kamu

Cahaya Kemudahanku~ said...

wah.. terbaik la.. all the best dlm memburu lg 1A utk menggenggam 4rata.. hahaha...

lagenda pejuang islam said...

haha..amin ya Rabb!. padahal...

Cahaya Kemudahanku~ said...

erm.. rsenye kn, rituh ade org tu ckp dia akn off selama bbrape ari.. hantu ke yg bls ni?? hahaha..

lagenda pejuang islam said...

aik..mana ada.
normally, off segala2nya 2 hari sebelum paper.
tu paling lama lah. pas paper, bukak la balik..

kenapa 2 hari? haaa....

Khairunnisa said...

rupanya... dia yang betrep :p gue ndak kesah...hantu UTM! eeeii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kamsar bin Muhamad Bahron



Aku orang biasa.

Buat benda biasa.

Blog aku biasa-biasa.

Aku suka menulis tentang benda biasa.

Tapi aku akan jadi Lagenda!.

bah bah bah



Pra-Sekolah - Tiada

Sekolah Rendah Kebangsaan

Sekolah Menengah Kebangsaan - Sains Tulen

Kolej Matrikulasi - Sains Fizikal

Universiti - Kejuruteraan Mekanikal

KILANG - Maintenance



AHLAN WA SAHLAN


thelegend88


kepala otak kau!

ada soalan? ~i'm always by your side!!

"SUDUT KRITIK"

SUDUT INI MEMBERI PELUANG KEPADA PENGUNJUNG UNTUK MENGKRITIK BLOG INI SESUKA HATI MEREKA.. KALAU NAK YANG LEN, BAGI KAT BAWAH..

TIDAK BOLEH :

-BERKATA KESAT

-MEMUJI

-MENUDUH MENGKHINZIR BUTA

-MENGIKLAN

MENGAJARKAN ILMU ITU SEDEKAH

Kaunter Pukul

MUST SEE

Blog Unik

Kawan-kawan UTM

Rakan-rakan Lain

CAPAIAN

Followers

Template by KangNoval & Abdul Munir | blog Blogger Templates
HTML Free Code